Studio Groene Vallei

login registreer

NieuwsNIA op 23/01!

 

Love to DANCE? Love to MOVE consciously? Love to be FIT?
Dan is NIA iets voor jou!

Proef van de danskunsten, krijgskunsten en helende technieken. Een breed spectrum aan bewegingen - gecombineerd met verschillende ritmische muziekstijlen - zorgt voor een organische en expressieve work-out voor jouw lichaam én jouw persoon.

Voor jong en oud. Man en vrouw. Geen danservaring vereist!
Kom gerust langs voor een proefles!

Dinsdag 23/01 van 11.00 tot 12.00.

Betalen kan met je abonnement of beurtenkaart.

GEWIJZIGD UURROOSTER OP DONDERDAG

LET OP: Vanaf 11/01/2018 beginnen alle lessen op donderdagavond een half uurtje vroeger.

01/01/2018

Actie geldig tot en met 31/01/2018.

Kan niet gecombineerd worden met studentenkorting.

DANSEN OP MAANDAG

VERBINDEND COMMUNICEREN

Op yogareis met Johan

In het paradijselijke Bali kiezen we voor de relaxte mengeling van degelijke yoga met mogelijkheid in tijd en ruimte om de rijstvelden en dorpjes rond Ubud te verkennen. 

De Shala Bali is waarschijnlijk het mooiste yogaresort op Bali.

Om 7u is er voor wie wil pranayama-meditatie van drie kwartier begeleid door Asudra Johan Louncke om de dag te beginnen, gevolgd door anderhalf uur yin-yoga om 8u van Latissa, onze Javaanse docente. Dan volgt een ontbijt en ben je de rest van de dag vrij om de sfeer op te snuiven in en rond Ubud of een dagtripje te maken. Van 17u tot 19u is er Asudra-les, daarna eten we samen in de Shala-resort.

De retreat start op 19 en eindigt op 26 februari.

We beginnen op 19-02 met de eerste Asudrales, en eindigen op 26-02 met de laatste Yin(yang) yoga.

Wat betaal je hiervoor:

970,00 voor een bungalow

1122,00 voor een standaard kamer

Inbegrepen: 6 overnachtingen, ontbijt en avondmaal, gebruik van de Shala , yogalessen.

Vroegboekactie: 100,00 korting, indien betaald voor 1 november.

Je kan overschrijven op BE77 9792 3947 7342 met de vermelding: Yogaretreat Bali

 Vanaf 8 deelnemers gaan we van start.

KIES JOUW YOGAVORM

KINDERYOGA OP WOENSDAG

KADO TIP!

nog een kado nodig waar jezelf ook plezier van hebt?
maak iemand warm met deze bon en kom vanaf nu met je beste vriendin, oma, lief, buurvrouw, postbode, lievelingsacteur, collega of zelfs je leerkracht sporten!
of stuur hen gezellig op hun eentje naar studio groene vallei en gun jezelf een avondje rust in de zetel terwijl zij goed bezig zijn!!
55 euro voor 5 lessen

STUDENTEN

Studenten krijgen op vertoning van hun studentenkaart en mits ze minder dan 28 jaar zijn een korting van 20%.

Deze korting is niet-cummuleerbaar met andere kortingen.

JE REGISTRATIE LUKT NIET

Bij het registreren gaat er soms iets niet zoals je het wil en lukt het niet om in te schrijven. Meestal komt dit door je gekozen paswoord of gebruikersnaam; die moet uit één woord bestaan. Het kan ook voorkomen dat je gebruikersnaam of paswoord al ingenomen is, voeg dan één cijfer toe en je bent weer uniek! En soms heb je je al ooit geregistreerd maar ben je je inloggegevens vergeten. Stuur dan een mailtje naar info@studiogroenevallei.be en je oude account wordt verwijderd zodat je opnieuw kan beginnen. Succes!!

de pilates niveaus

introductie: hier worden de beginselen en basisoefeningen uitgebreid uitgelegd. Dit niveau is noodzakelijk als je nog nooit pilates hebt gevolgd. Je kan op elk moment met deze les starten. We raden je aan om deze les minimaal 2 à 3 maal te volgen.

Basic: Van zodra je voldoende kennis hebt hoe de pilatesoefeningen moeten worden uitgevoerd kan je naar dit niveau. Het tempo ligt hier nog vrij rustig en je kan op die manier de oefeningen perfectioneren.

Intermediate: Als een jaar mat hebt gevolgd kan je overgaan naar intermediate. De oefeningen worden uitgevoerd op een iets hoger tempo. 

Instappen op elk moment

In bijna al onze cursussen kan en mag men op gelijk welk moment inspringen. Ofwel doet de lesgever de oefeningen voor ofwel worden ze duidelijk uitgelegd zodat je kan volgen en een routine kan opbouwen. De ervaring zorgt er enkel voor dat je de oefeningen vlotter en beter uitvoert. Vergelijk jezelf niet met de gevorderde deelnemers, zij zijn ook ooit net zoals jij gestart en forceer je lichaam nooit! Voor de pilates cursus raden wij aan om altijd eerst een introductieles op dinsdag te volgen. Voor de tai chi is het beter om te beginnen met de aanvang van een nieuwe reeks. Op 26 september 2012 start een nieuwe reeks voor gevorderden en voor beginnelingen. Je kan hier nog tot zeker tot les 3 invallen.

Als je twijfelt, neem dan eerst een proefles, die kost slechts 5 euro.

Uitschrijven als je niet kan komen!

Schrijf je altijd uit als je niet kan komen!

Als je je hebt ingeschreven maar je kan toch niet komen, schrijf je dan uit. Dit uitschrijven gaat heel eenvoudig: ga naar onze site, log je in, ga naar het uurrooster, kies de les waarvoor je je wil uitschrijven, er zal automatisch een bericht 'uitschrijven' verschijnen. Klik hierop en bevestig de uitschrijving. Op die manier ben je nooit een beurt onnodig kwijt, hebben wij een goed zicht op het aantal deelnemers, wordt er niet onnodig op je gewacht en maak je plaats vrij voor anderen!!!

 

Bedankt!

Ziek of vakantie: wij verlengen je abonnement ....

Als je door vakantie minimum zeven opeenvolgende dagen afwezig bent dan verlengen wij gratis je abonnement. Ook als je zeven opeenvolgende dagen niet kunt meedoen wegens ziekte passen wij dit toe. Laat ons dit dan wel onmiddellijk weten enkel per email, info@studiogroenevallei.be, en stuur ons als bewijs een doktersattest en/of bewijs van vakantieboeking toe.

Enkel als hieraan wordt voldaan, kunnen wij uw abonnement verlengen met de dagen dat u geen les kunt volgen.

Wij passen je profiel aan en zullen uitkijken naar je terugkomst!