Studio Groene Vallei

login registreer

NieuwsLESSEN OP 1 NOVEMBER

Ben je woensdag thuis? Heb je zin in iets intens? Of eerder iets helemaal ontspannends? Kat is terug van weggeweest en geeft om 18.30 een dynamische ashtanga en om 19.30 een deugddoende en losmakende yin yoga. Misschien is deze middenweekse verlofdag hét moment om een uurtje helemaal-en-uitsluitend-voor-jezelf te gunnen. Kom je de eerste keer dan betaal je 5 euro voor een proefles. https://www.yogastudiogroenevallei.be/nl/lessons

Vervangingen in oktober

Het zou kunnen dat je deze maand niet je vertrouwde lesgever treft. Een aantal zijn op retraite, voor zichzelf maar vooral voor anderen. Niet treuren! Ze komen zeker terug! Vol energie en inspiratie. Dit herbronnen is echt nodig voor lesgevers die altijd geven en klaarstaan.

Gebruik deze weken om nieuwe lesgevers te ontdekken maar vooral ook om te zien waar je zelf staat. In je yoga, in het vertrouwen en de weerbaarheid die je al opbouwde, in de kennis die je al hebt, in het geduld en begrip waar je naar streeft. En als je toch voelt dat het wringt, dat er irritatie opkomt, dat je niet kunt volgen of dat je juist ongeduldig wordt, sta daar dan bij stil, en probeer er met elke ademhaling gewoon te zijn. Want het is en het blijft in de eerste plaats jouw les. Manoj & Shweta

………………………………………………

Maandag 9, 16, 30 oktober en 6 november: Shweta wordt vervangen door Yves Barbion

Dinsdag 10, 24, 31 oktober en 7 november: Manoj wordt vervangen door Johan Louncke

Dinsdag 17 oktober: Patrick De Vleesschauwer vervangt Manoj

Donderdag 12, 19, 26 oktober en 2 en 9 november: Patrick De Vleesschauwer  vervangt Manoj (alleen 19u00)

Zondag  15, 22 en 29 oktober: Aurelie vervangt Liesbeth.

Woensdag 25 oktober: Ashtanga: Matthias vervangt Kat

Woensdag 25 oktober en vrijdag 27 oktober: Liesbeth Verhulst vervangt Kat.

……………………………………………….

IYENGAR OP ZONDAG

Wat: Yoga workshop:  actief naar rust en welbevinden

Pranayama—de kunst van verdiepte ademhaling —begint met rust, ontspanning en het bewust worden van de adem. In deze reeks werken we actief en passief naar deze toestand door middel van asanas (lichaamshoudingen).  Je leert en beoefent poses die gericht zijn op herstel van

  • 1/10  fysiek
  • 8/10  emotionele en
  • 22/ 10 mentale vermoeidheid.

Wie: Alexandra

Alexandra Gericke geeft de Iyengaryoga lessen op woensdag ochtend en verdiepingslessen op zondag. Al sinds haar twintigste verdiept Alexandra zich in yoga en zenmeditatie, en is sinds 2015 geertificeerde Iyengar® yogalerares. Onder Alexandra’s zorgzame begeleiding leer je asanas (lichaamshoudingen) met precisie en aandacht uitvoeren. „The study of asana is not about mastering the pose. It's about using the pose to understand and transform yourself." B.K.S. Iyengar

Wanneer en waar:

1, 8 en/of 22 oktober 2017 telkens van  15u30 - 18u00

Studio Groene Vallei / Noordstraat 30 /  Gent / www.yogastudiogroenevallei.be  

Prijs en inschrijven:

Prijs:   €60 / reeks van drie lessen 

(€45 / twee lessen  of   €25/ losse les)

Graag aanmelden of vragen:   alexandra@iyoga-gent.be

www.iyoga-gent.be

Op yogareis met Johan

In het paradijselijke Bali kiezen we voor de relaxte mengeling van degelijke yoga met mogelijkheid in tijd en ruimte om de rijstvelden en dorpjes rond Ubud te verkennen. 

De Shala Bali is waarschijnlijk het mooiste yogaresort op Bali.

Om 7u is er voor wie wil pranayama-meditatie van drie kwartier begeleid door Asudra Johan Louncke om de dag te beginnen, gevolgd door anderhalf uur yin-yoga om 8u van Latissa, onze Javaanse docente. Dan volgt een ontbijt en ben je de rest van de dag vrij om de sfeer op te snuiven in en rond Ubud of een dagtripje te maken. Van 17u tot 19u is er Asudra-les, daarna eten we samen in de Shala-resort.

De retreat start op 19 en eindigt op 26 februari.

We beginnen op 19-02 met de eerste Asudrales, en eindigen op 26-02 met de laatste Yin(yang) yoga.

Wat betaal je hiervoor:

970,00 voor een bungalow

1122,00 voor een standaard kamer

Inbegrepen: 6 overnachtingen, ontbijt en avondmaal, gebruik van de Shala , yogalessen.

Vroegboekactie: 100,00 korting, indien betaald voor 1 november.

Je kan overschrijven op BE77 9792 3947 7342 met de vermelding: Yogaretreat Bali

 Vanaf 8 deelnemers gaan we van start.

Uurrooster najaar 2017

De puzzel is gemaakt en het nieuwe uurrooster is ingevuld.

Bij ons hoef je geen vaste agenda te hebben.

Het aanbod is divers, geschikt voor iedereen en past flexibel binnen jouw planning.

Zelfde lesvormen komen terug op andere dagen en andere uren.

Zachte lessen wisselen af met dynamische sessies.

Jullie vertrouwde lesgevers zijn er weer allemaal bij,

aangevuld met enthousiaste, nieuwe gezichten met hun eigen charisma en stijl.

Thuiskomen en loslaten in een warme en ongedwongen sfeer.

Geen yogalessen tot 16 augustus

De yogalessen op vrijdag 4 en 11 en op woensdag 9 augustus komen te vervallen.

Nog heel even geduld en we vliegen er weer in op 21 augustus.

zomerlessen

WORKSHOP: you are the creator

Sophie Snoeckx and Andreia Rodriguez will show you the power of storytelling. How do we look at our own story? How does that affect our life? How can we use stories to create awareness and gain new inspiration? There's something magical happening when people come together, connect and share. It brings new insights in (your) life and in the direction you're going. 
- one hour of blind folded yoga asana's to connect
- Overview of the 8 limbs of yoga and how they can help you create your life
- Exercises that encourage svadyaya (self inquiry) 
- Sharing stories 
Let's take a moment to step off of the train. To connect, share, enjoy presence and reflect. 
Zondag 29 april
14u00-17u00
Prijs: € 45
Inschrijven via info@studiogroenevallei.b
e

Ashtanga Clinic

This class is a led complete primary series for intermediate-experienced students wanting to deepen their practice, ask questions, and better understand the purpose and utility of the series.  There will be time to address every person’s practice, with extra attention to detail, respecting the limitations of every student. There will be some explanation for the meanings of the postures, the possible modifications, and some exercises and home practice techniques I have used over the years to deal with various obstacles typically encountered.

Long Ashtanga Primary Series (Ashtanga Clinic)
Zondag 19 maart
16u00 – 18u00
Prijs: € 20
Inschrijven via info@studiogroenevallei.be.

Workshop: beginnen met yoga

GA MEER NAAR TOSCANE

gespannen en futloos? waarom geen QI GONG?

KIES JOUW YOGAVORM

KINDERYOGA OP WOENSDAG

KADO TIP!

nog een kado nodig waar jezelf ook plezier van hebt?
maak iemand warm met deze bon en kom vanaf nu met je beste vriendin, oma, lief, buurvrouw, postbode, lievelingsacteur, collega of zelfs je leerkracht sporten!
of stuur hen gezellig op hun eentje naar studio groene vallei en gun jezelf een avondje rust in de zetel terwijl zij goed bezig zijn!!
55 euro voor 5 lessen

STUDENTEN

Studenten krijgen op vertoning van hun studentenkaart en mits ze minder dan 28 jaar zijn een korting van 20%.

Deze korting is niet-cummuleerbaar met andere kortingen.

JE REGISTRATIE LUKT NIET

Bij het registreren gaat er soms iets niet zoals je het wil en lukt het niet om in te schrijven. Meestal komt dit door je gekozen paswoord of gebruikersnaam; die moet uit één woord bestaan. Het kan ook voorkomen dat je gebruikersnaam of paswoord al ingenomen is, voeg dan één cijfer toe en je bent weer uniek! En soms heb je je al ooit geregistreerd maar ben je je inloggegevens vergeten. Stuur dan een mailtje naar info@studiogroenevallei.be en je oude account wordt verwijderd zodat je opnieuw kan beginnen. Succes!!

de pilates niveaus

introductie: hier worden de beginselen en basisoefeningen uitgebreid uitgelegd. Dit niveau is noodzakelijk als je nog nooit pilates hebt gevolgd. Je kan op elk moment met deze les starten. We raden je aan om deze les minimaal 2 à 3 maal te volgen.

Basic: Van zodra je voldoende kennis hebt hoe de pilatesoefeningen moeten worden uitgevoerd kan je naar dit niveau. Het tempo ligt hier nog vrij rustig en je kan op die manier de oefeningen perfectioneren.

Intermediate: Als een jaar mat hebt gevolgd kan je overgaan naar intermediate. De oefeningen worden uitgevoerd op een iets hoger tempo. 

Instappen op elk moment

In bijna al onze cursussen kan en mag men op gelijk welk moment inspringen. Ofwel doet de lesgever de oefeningen voor ofwel worden ze duidelijk uitgelegd zodat je kan volgen en een routine kan opbouwen. De ervaring zorgt er enkel voor dat je de oefeningen vlotter en beter uitvoert. Vergelijk jezelf niet met de gevorderde deelnemers, zij zijn ook ooit net zoals jij gestart en forceer je lichaam nooit! Voor de pilates cursus raden wij aan om altijd eerst een introductieles op dinsdag te volgen. Voor de tai chi is het beter om te beginnen met de aanvang van een nieuwe reeks. Op 26 september 2012 start een nieuwe reeks voor gevorderden en voor beginnelingen. Je kan hier nog tot zeker tot les 3 invallen.

Als je twijfelt, neem dan eerst een proefles, die kost slechts 5 euro.

Uitschrijven als je niet kan komen!

Schrijf je altijd uit als je niet kan komen!

Als je je hebt ingeschreven maar je kan toch niet komen, schrijf je dan uit. Dit uitschrijven gaat heel eenvoudig: ga naar onze site, log je in, ga naar het uurrooster, kies de les waarvoor je je wil uitschrijven, er zal automatisch een bericht 'uitschrijven' verschijnen. Klik hierop en bevestig de uitschrijving. Op die manier ben je nooit een beurt onnodig kwijt, hebben wij een goed zicht op het aantal deelnemers, wordt er niet onnodig op je gewacht en maak je plaats vrij voor anderen!!!

 

Bedankt!

Ziek of vakantie: wij verlengen je abonnement ....

Als je door vakantie minimum zeven opeenvolgende dagen afwezig bent dan verlengen wij gratis je abonnement. Ook als je zeven opeenvolgende dagen niet kunt meedoen wegens ziekte passen wij dit toe. Laat ons dit dan wel onmiddellijk weten enkel per email, info@studiogroenevallei.be, en stuur ons als bewijs een doktersattest en/of bewijs van vakantieboeking toe.

Enkel als hieraan wordt voldaan, kunnen wij uw abonnement verlengen met de dagen dat u geen les kunt volgen.

Wij passen je profiel aan en zullen uitkijken naar je terugkomst!